flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Балтського райсуду надійшов обвинувальний акт за фактом організації незаконного переправлення особи через державний кордон України, керування такими діями, сприяння переправленню порадами, вказівками та наданням засобів, вчиненого за попередньою змовою

19 листопада 2023, 16:04

Балтський райсуд розгляне кримінальне провадження відносно двох мешканців смт Окни Подільського району, які обвинувачується за ч. 3 ст. 332 КК України та за ч. 2 ст. 332 КК України за організації незаконного переправлення особи через державний кордон України, керування такими діями, сприяння переправленню порадами, вказівками та наданням засобів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, щодо кількох осіб, повторно, з корисливих мотивів.

Санкція ч. 2 ст. 332 КК України передбачає кримінальну відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Санкція ч. 3 ст. 332 КК України передбачає кримінальну відповідальність у виді позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 Про хід та результати розгляду вказаного кримінального провадження буде повідомлено на веб-сайті суду, а з ухваленим рішенням можливо буде ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням, яке буде опубліковане після закінчення розгляду справи по суті.