flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага конкурс на заміщення вакантної посади секретаря судового засідання!

26 вересня 2016, 13:55

                                                                                                                         

                                      

 
Увага! Конкурс завершено, вакантну посаду заміщено!
 
 
 
 
БАЛТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
__________________________________________________________________
                                                                                                                       
            Н А К А З
 
26” вересня 2016 року                                                                     м. Балта                                                           № 16-од
 
Про оголошення конкурсу на
заміщення вакантної посади
державного службовця
 
Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VІІІ, вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби»,          Н А К А З У Ю:
 
1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» в Балтському районному суді Одеської області:
- секретаря судового засідання             – 1 постійна посада.
2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби в Балтському районному суді Одеської області, згідно з додатком.
3. Консультанту суду Бодашко Н.В.:
3.1. Надіслати Міжрегіональному управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі рішення про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу, за формою згідно з додатком.
4. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Печарській І.Ф.:
4.1. Оприлюднити оголошення про проведення конкурсу на вакантну посаду державної служби на офіційному веб-сайті Балтського районного суду Одеської області. 
5. Провести конкурсний відбір на вищезазначену посаду державної служби 18 жовтня 2016 року.
6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
 
 
Керівник апарату суду                                                                          А.М. Луговий
 
                                                                                                                                             Додаток затверджений наказом
Балтського районного суду Одеської області
від 26.09.2016 № 16-од
Балтський районний суд Одеської області оголошує конкурсний відбір на посаду державної служби категорії «В»:
№ п/п
Найменування державного органу
Місцезнаходжен-ня держав-ного органу
Вид посади (керівна/
спеціаліст)
 
 
Категорія
Найменування структурного підрозділу
Інформація про дату оприлюднення оголошення в ЗМІ та посилання на веб-сайт державного органу
Кінцевий термін прийняття документів
Основні вимоги до кандидатів
Контактний телефон
01
Балтський районний суд Одеської області
м. Балта
секретар судового засідання
«В»
Балтський районний суд Одеської області
26.09.2016
bt.od.court.gov.ua
13.10.2016
згідно умов проведення конкурсу
(04866)
2-46-78Бодашко
Наталія
Валеріївна
 
 
Додаток затверджений наказом
Балтського районного суду Одеської
області від 26.09.2016 № 16-од
 
УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання Балтського районного суду Одеської області
 
Загальні умови
Посадові обов’язки
1.) Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень, готує кореспонденцію до відправки шляхом оформлення поштових конвертів та повідомлень про отримання з послідуючою передачею діловоду.
2.)  Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.
        3.) Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.
       4.) Здійснює перевірку осіб, які викликані на судове засідання, в разі відсутності судового розпорядника, та зазначає на повістках час перебування в суді.
       5.) Забезпечує фіксування судового процесу (судового засідання) за допомогою технічних засобів відповідно до  Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції  під час судового засідання (кримінального провадження).
      6.) Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.
      7.) В разі відсутності судового розпорядника, роздає особам, які беруть участь у судовому розгляді, пам’ятку про їхні права та обов’язки, передбачені КПК України (в редакції 2012 року).
       8.) За результатами підготовчого судового засідання у кримінальному провадженні здійснює: надсилання розпорядження про виклик присяжних (за необхідність); викликає учасників судового провадження та інших осіб, які мають бути присутніми при судовому розгляді; оформляє та надсилає повідомлення про виклик захисника, перекладача; для відома та виконання копії ухвал про накладення арешту на майно обвинуваченого і зміну запобіжного заходу; до органів внутрішніх справ надсилає копії ухвал про ухилення обвинуваченого від суду та оголошення його розшуку; надсилає учасникам судового провадження повідомлення про зупинення провадження у справі; інформує сторони та інших учасників кримінального провадження про звернення до апеляційної інстанції з поданням для вирішення питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого, повідомляє адміністрацію місця ув’язнення обвинуваченого  про перерахування його за відповідним судом апеляційної інстанції; невідкладно вручає (направляє) копії ухвал учасникам кримінального провадження про повернення прокурору обвинувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, про закриття кримінального провадження, про відмову в затвердженні угоди,  а також копію вироку, яким затверджено угоду.
       9.) Здійснює внесення інформації про рух судових справ та кримінальних проваджень, що перебувають у провадженні відповідного судді і не розглянуті по суті, до АСДС.
      10.) Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
       11.) У разі постановлення ухвали про повернення позовної заяви/заяви; про відмову у відкритті провадження у справі; про відмову у прийнятті,  виготовляє ксерокопію цієї заяви та підшиває її до матеріалів справи.
      12.) Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України.
       13.) Роз’яснює учасникам судового процесу про можливість отримання судових повісток та у вигляді SMS-повідомлень та процесуальних документів в електронному вигляді.
       14.) Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.
        15.) Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання у разі, якщо справа не передана до канцелярії суду одразу після розгляду.
        16.) Оформлює матеріали судових справ та матеріалів кримінального провадження, що перебувають у провадженні судді згідно з Інструкції з діловодства, і здійснює передачу справ, проваджень, розглянутих по суті, до канцелярії суду.
        17.) Виконує   інші   доручення   судді,   керівника   апарату   суду, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці

посадовий оклад – 2240 грн.,надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці-премія.
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду
безстрокова
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання
1. Копія паспорта громадянинаУкраїни.
2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки.
4.Копії документів про освіту.
5. Заповнена особова картка встановленого зразка.
6. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  за 2015 рік.
Строк подання документів: 17 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.
Кінцевий термін прийняття документів 13 жовтня 2016 року.
Дата, час і місце проведення конкурсу
18 жовтня 2016 року о 10.00 год.
66101, м. Балта, вул. Кузнечна, 56
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу
,Консультант суду – Бодашко Наталія Валеріївна (04866)2-46-78,
  
Вимоги до професійної компетентності
Загальні вимоги
1
Освіта
вища освіта за освітнім ступенем  молодшого бакалавра або бакалавра
2
Досвід роботи
не потребує
3
Володіння державною мовою
вільне володіння державною мовою
Спеціальні вимоги
1
Освіта
вища освіта за освітнім ступенем  молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право», «Міжнародне право» або іншими спеціальностями відповідно до професійного спрямування.
2
Знання законодавства
1) Конституція України;
2) Закон України «Про державну службу»;
3) Закон України «Про запобігання корупції»;
4.) Закон України «Про судоустрій та статус суддів»;
5.) Інструкція з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних та кримінальних справ
3
Професійні знання
правила діловодства, правила ділового етикету та ділової мови
4
Якісне виконання поставлених завдань
вміння працювати з інформацією
5
Командна робота та взаємодія
вміння працювати в команді
6
Технічні вміння
вміння використовувати комп’ютерне обладнання та офісну техніку
7
Особистісні компетенції
відповідальність; системність і самостійність в роботі; уважність до деталей; ініціативність; прагнення до самовдосконалення та підвищення фахового рівня; орієнтація на обслуговування; стресостійкість.