flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпорядження щодо карантинних заходів № 10 від 18.10.2021

18 жовтня 2021, 16:27

                                             

БАЛТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

___________________________________________________________________

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 жовтня 2021 року                       м. Балта                                         № 10

 

Про тимчасові заходи з метою

попередження розповсюдження

захворюваності на гостру респіраторну

інфекцію, спричинену корона вірусом COVID-19

 

Згідно рішення Державної комісії ТЕБ та НС  встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-Cov-2, на території Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Одеської та  Херсонської областей, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену корона вірусом COVID-19:

Тимчасово, з 18 жовтня 2021 року до прийняття рішення про вихід Одеської області з «червоної» зони епідемічної небезпеки, посилити у Балтському районному суді Одеської області особливий режим роботи.

  1. Під час особливого режиму вжити наступні заходи:
    • Розгляд справ проводити за наявності заяв, які подаються до суду про розгляд справ за відсутності учасників справи, в іншому випадку розгляд справ буде відкладено.
    • Суд розглядає цивільні справи, у відсутності учасників справи та осіб, які залучалися до участі у справі за наявності відомостей про їх повідомлення про дату, час і місце розгляду справи. У разі подання заяви (заяв) про бажання прийняти участь у справі особисто, суд відкладає судове засідання на іншу дату.

Обмеження не застосовуються при розгляді невідкладних справ за клопотаннями дізнавачів та прокурорів під час досудового розслідування, судових справ, у яких спливають строки тримання під вартою, строки притягнення до кримінальної чи адміністративної відповідальності, а також інших справах, та судових справ, які потребують невідкладного розгляду за рішенням головуючого судді по справі, а також при розгляді цивільних справ з скороченими строками розгляду, які розглядаються невідкладно та за обов’язковою участю заявників.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покладаю на керівника апарату суду.
  2. Розпорядження дійсне до прийняття рішення про вихід Одеської області з «червоної» зони епідемічної небезпеки.
  3. Пункти 1.2. – 3 попереднього розпорядження голови Балтського районного суду Одеської області від 30.09.2021 № 9 діють до 31.12.2021.

 

Голова Балтського районного суду                         О.М. Ільніцька