flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Балтського райсуду надійшов обвинувальний акт за ст. ст. 436-2 ч. 2, 161 ч. 1 КК України

18 травня 2023, 15:37

Після доопрацювання на розгляд до Балтського районного суду  надійшов обвинувальний акт відносно 66-річного балтянина за фактом – виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників, а також за фактом – порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками.

З матеріалів обвинувального акту слідує, що літню особу обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. ст. 436-2 ч. 2, 161 ч. 1 КК України, які були вчиненні шляхом здійснення  репосту відео відповідного і сумнівного змісту в соціальній Інтернет-мережі "Однокласники" з метою розповсюдження серед необмеженого кола інтернет-користувачів.

Про хід розгляду кримінального провадження буде повідомлено на веб-сайті суду, а з ухваленими рішеннями можливо буде ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням https://reyestr.court.gov.ua/.