flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відносно 31-річного мешканця м. Балти, який кинув ножа у свого 13-річного племінника, суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави строком на шістдесят днів

02 вересня 2019, 12:12

30.08.2019 р. Балтський районний суд задовольнив клопотання слідчого про застосування відносно особи яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121   КК України, а саме в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

Як зазначається в матеріалах досудового слідства, 28.08.2019 року в м. Балта Одеської області підозрюваний Х вчинив сварку зі своїм малолітнім племінником К, в результаті якої підозрюваний Х навмисно та усвідомлюючи небезпечність для життя К, кинув кухонний ніж в спину племінника та втік з місця події. Після цього відразу потерпілого було госпіталізовано до лікарні з ножем в спині, а   підозрюваного кривдника - втікача того ж дня було затримано в полі за містом.

Наразі підозрюваний знаходиться під вартою в Одеському слідчому ізоляторі, а малолітній потерпілий одужує під наглядом лікарів.