flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови суду Оксани Ільніцької з професійним святом "Дня робітника суду"

12 грудня 2019, 17:09

15 грудня своє професійне свято відзначають всі, хто присвятив своє життя служінню Правосуддю, Справедливості і Законності.

В період бурхливих подій та стрімких змін у житті нашого суспільства саме суддівський корпус залишається гарантом захисту прав, свобод та інтересів громадян. Довіра громадян до судової влади залежить від високого професійного рівня та сумлінного виконання своїх обов’язків усіма працівниками суду.

Балтський районний суд Одеської області здійснює свої функції в непростих умовах, але я пишаюся роботою суддів, усіх працівників апарату суду, які щоденно долають високе навантаження, докладають максимум зусиль для якісного виконання своїх обов’язків задля утвердження справедливості.

Шановні судді, працівники Балтського районного суду, судді у відставці та працівники, які вийшли на заслужений відпочинок, прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята. Бажаю кожному з вас професійного розвитку та вагомих здобутків, добробуту в нашій країні, міцного здоров’я та злагоди в родинах, миру, невичерпної енергії, добра у ваших домівках та ваших серцях. Нехай високий професіоналізм, відданість справі, сумлінність, мудрість та життєвий оптимізм супроводжують вас на шляху служіння народові України!

 

З повагою голова Балтського районного суду Оксана Ільніцька.