flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу та відвідувачів суду!

04 червня 2020, 17:40

В зв'язку з відсутністю на даний час в Балтському районному суді маркованої продукції, а також продовженням карантинних заходів, що впроваджені на території країни, учасникам судового процесу пропонується зареєструватись в електронному кабінеті.
Вказана послуга надасть змогу оперативно отримувати процесуальні документи на електронну поштову скриньку, для цього Вам потрібно перейти за посиланням mail.gov.ua. та зареєструватись. Вказана послуга заощадить Ваш час та державні кошти.
Після реєстрації в електронному кабінеті Вам потрібно подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Крім того, повідомляємо, що дізнатись про стан розгляду Вашої справи в Балтському районному суді можна декількома способами:
1. Зателефонувати за номером телефону канцелярій - (04866)2-15-70;
2. На офіційній сторінці Балтського районного суду Одеської області на веб-порталі «Судова влада» у розділі «Стан розгляду справ» заповнити форму пошуку (номер справи або ПІБ, регіон та суд), обрати «Я не робот» та натиснути «Пошук» 👉 https://court.gov.ua/fair/sud1503/