flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу та відвідувачів суду!

03 вересня 2020, 16:28

У зв`язку з тимчасовою втратою здоров`я та перебуванням на лікуванні з 03.09.2020, суддя Балтського районного суду Тітова Т.П. тимчасово не може брати участь у здійсненні правосуддя, а тому всі призначені судові засідання починаючи з 03.09.2020  по судових справах, які перебувають у провадженні судді Тітової Т.П., будуть відкладені на невизначений термін, а саме до закінчення лікування судді.

 

Просимо всіх учасників судового розгляду з розумінням віднестить до зазначеної ситуації,вжити всіх заходів задля вирішення спору в позасудовому порядку, очікувати судового виклику, повістки на іншу дату.

 

Додатково повідомляємо, що  у зв`язку з відсутністю в суді телефонного зв`язку ПАТ «Укртелеком»,ви можете залишити свої повідомлення або обгрунтовані прохання зателефонувавши в робочий час за номером 0951622444 - в.о. керівника апарату суду Дмитро Коваль, або надіслати листа на електронну адресу inbox@bt.od.court.gov.ua,

При цьому звертаємо увагу на те, що при зверненні по телефону або електронною поштою, ви повинні повідомити свої персональні дані та засоби зв`язку як учасника судового розгляду, номер судової  справи або провадження, дані про інших учасників судового розгляду та суть спору або предмет розгляду справи в суді.